Review van Astra Westmaas, moeder van Gisèle

Vandaag een review van Astra Westmaas

Astra is de moeder van Gisèle. Een prachtig meisje dat mij gelijk opviel tijdens het model-event eind 2019. We raakten in gesprek en Gisèle heeft toen 2 items van ons geshowd op de catwalk. Nu een jaar later is ze klant van ons en heeft ze voor ons een review geschreven. Je leest het hieronder.

Er zijn zoveel manieren waarop ontwerpers hun vak benaderen om een ​​betere impact op onze wereld te hebben. All Gems kiest daarom bewust voor duurzaamheid en dat zie je terug in de prachtige biologische stoffen die
GOTS gecertificeerd zijn, omdat GOTS het hoogst haalbare keurmerk is voor biologisch textiel.

Gisele in vest en rok van biologisch katoen


Eerlijk gezegd was ik zelf nooit echt bezig om " ☘️ " te denken of om bewust duurzame producten te kopen totdat ik Sewan ontmoette op een Model-Event.

Daar stond ze met zoveel moois op een tafel, jurkjes, vesten, broeken, blousjes, van alles had ze mee.

Met trots vertelde ze mij over haar lijn, ik vond het prachtig en luisterde aandachtig ondanks het gezellige muziek op de achtergrond. Stiekem zag ik mijn dochter al in van alles shinen.

Mijn dochter Gisèle mocht 2 items van haar showen op de catwalk en wat denk je? De kleding stond haar geweldig, gemaakt van zulke mooie vrolijke en degelijke stoffen, en ja het woord duurzaamheid passeerde opnieuw de revue.

Gisèle kreeg toen het setje (vest en rok) Ivy Rose en de mooie fleurige jurk Lou Lou River aan.

foto links: Gisèle tijdens model-event in All Gems outfit

Vest Ivy Rose

Meisjesvest met blokrits en twee steekzakken in badstof en mouwen in kabelpatroon. Gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biokatoen.


Eerlijk gezegd was ik zelf nooit echt bezig om " ☘️ " te denken of om bewust duurzame producten te kopen totdat ik Sewan ontmoette op een Model-Event.

Gisèle in jurk Loulou

It’s just made for you

Men denkt vaak dat duurzaam saai is, maar dat is alles behalve waar. De collectie van All Gems die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe items is kleurrijk, warm, super stylish, gemaakt van geweldig en degelijk materiaal, keurig afgewerkt, speels, trendy en zeer kindvriendelijk. Ik ben helemaal weg van haar Fall/Winter collection.


Heb jij al een kijkje genomen op de website?

Wanneer je eenmaal een All Gems item in huis hebt zul je dan pas merken dat het design, de kwaliteit, de snit en de afwerking de eerlijke prijs vormen. It's just made for you, geen sprake van massa productie en dus uniek.

Ik vind de hele collectie prachtig maar jurk Lize, die is pas echt STUNING. Jurk Lize is prachtig in haar eenvoud, duurzaam, kleurrijk en tegelijk gewoon Chique Le Freak. Koop jij 'm ook?

Liefs Astra & Gisèle.

Jurk Lize

Tijdloos jurkje van prachtig jacquard biokatoen in een warm kleurenpalet. Het jurkje heeft een kraagje met knoopsluiting aan de achterkant en elastiek in de taille. ​Gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biokatoen.

Over deze review

All Gems heeft Astra Westmaas niet betaald voor deze review, ook heeft Astra voor haar review geen kleding kado ontvangen. All Gems heeft ten slotte ook geen enkele hand gehad in de inhoud van de review.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste blogs, nieuws en meer!

Contact

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via email.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

© 2020 All Gems

Created with
Mailchimp Freddie Badge