Over ons 

Wie zijn wij?

Ons gezin bestaat uit onze dochters van 2, 5 en 6 jaar en papa Ard en mama Sewan. De meiden zijn onze muzes want zij zijn zowel de inspiratiebron en het startpunt van deze blog website en van ons kledingmerk All Gems organic kidswear speciaal voor kinderen die allergisch reageren op chemicaliën in kinderkleding. Alle blogs zijn geschreven vanuit onze eigen gezinssituatie. Door hen geïnspireerd, komen onze collecties tot stand. Wat zit comfortabel, welke details zijn handig en aansprekend? Zij denken met ons mee, geven hun ongezouten mening en proberen alle kledingstukken uit zodat we zeker weten dat ze goed zitten.

Zomaar jeuk of toch iets anders?

Een kindje van 3 dat continue aan het krabben is. Op armen, buik en hals. De vervelende jeuk zorgt voor rode plekken, soms tot bloedens toe. Toen twee van onze kinderen dat kregen, gingen wij op zoek naar oorzaken en oplossingen. Als vervolgens niets echt en langdurig helpt, ben je aangewezen op je eigen gevoel.

Per toeval stuitten wij op duurzame kleding van biokatoen met een GOTS keurmerk. Na verschillende kledingstukken te hebben geprobeerd, merkten wij veel verschil: geen jeuk, geen gekrab én een gelukkig kind. En dat door biokatoen. Toen wij ons verdiepten in het GOTS keurmerk, begon het idee voor All Gems langzaam aan te groeien. Een keurmerk dat als een huis staat als het gaat om respect voor mens en milieu. Dat combineren wij tegenwoordig met eigen design en met veel oog voor comfort en kwaliteit. Daar worden ouders en kinderen blij van!

All Gems organic kidswear

Onze kledinglijn bestaat sinds oktober 2018, met een allereerste collectie in maart 2019. Alle collecties van All Gems worden door Sewan ontworpen en in ateliers in Nederland in kleine oplages gemaakt.


Founder: Sewan Bakvis

Bedenker van All Gems organic kidswear, moeder van drie prachtige meiden. Soms chaotisch, meestal erg georganiseerd, want Ik houd van lijstjes en schema’s. Waar ik ook van houd is: tekenen, ontwerpen, (slow) fashion, vintage, wandelen, uit eten, hangstoelen in de woonkamer, koken ook al kan ik dat niet heel erg goed, veel tijd doorbrengen met mijn gezin. En ik hou ervan om me te ontwikkelen, never a dull moment…

Partner in crime: Ard Bakvis 

Ard heeft een achtergrond in logistiek management en behandelt dus alle logistieke vraagstukken. 

 Liever direct verder lezen

 Prima! Direct naar alle artikelen

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze recentste blogs en acties en aanbiedingen

Contac

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons op:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

© 2020 All Gems

Created with
Mailchimp Freddie Badge