Certificering Trusted Shops rond

Oh wat zijn wij er blij mee!

All Gems voldoet aan alle Trusted Shops kwaliteitscriteria die relevant zijn voor het vertonen van het keurmerk. 

De experts van Trusted Shops controleren voortdurend of de criteria worden nageleefd. De audit heeft onder andere betrekking op gegevensbescherming, kosten en betaling, leveringsvoorwaarden, retourverwerking en klantenservice.

 

 

En waarom zijn wij daar zo blij mee? We doen uiteraard ons uiterste best om elke dag een mooi en betrouwbaar product te maken, waar wij volledig achter staan en wat voor ons veel betekent. Als we onze klanten een goede service aanbieden en net dat kleine beetje extra kunnen geven door hen kopersbescherming aan te bieden, dan hebben we wat dat betreft echt alles uit de kan gehaald. Bovendien kan Trusted Shops nu met de certificering dat ook beamen. We hopen dat elke klant hiermee nog meer met een gerust hart bij ons kan shoppen.

 

 

Hoe werkt de kopersbescherming

Via de Trusted Shops kun je nu ook bij ons shoppen mét kopersbescherming.

Je kunt je tot € 2.500,- verzekeren tegen verlies van betaling in geval van niet-levering of retournering van de goederen, ongeacht de betaalmethode. De verzekerde periode bedraagt 30 dagen. De kosten voor de kopersbescherming worden door ons voor jou betaald!

Als je van de kopersbescherming gebruik wenst te maken en deze afsluit ontvangt je direct na het plaatsen van de bestelling een bevestiging van de kopersbescherming. Deze bescherming is 30 dagen geldig.

Elke klant die een bestelling plaatst, kan nu een kopersgarantie afsluiten.

Met de Trusted Shops certificering toont All Gems het volgende aan:

  • Geverifieerde webshop

  • Bescherming van persoonlijke gegevens

  • Duidelijke bestelprocedure

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws. Ontvang als eerste onze nieuwste blog en meer. 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

© 2020 All Gems

Created with
Mailchimp Freddie Badge