BLOGS

SS21 lente en zomer

26-02-21 >> Tipje van de sluier over de komende collectie. Alles over de kleuren en wat je kan verwachten.

LEES DE BLOG OVER SS21

Verzorg je eczeemhuid in de winter

15-12-2021 >> Kou, een gure wind en veel meer binnen zitten. Lara’s gevoelige eczeemhuid heeft veel te verduren in de winter, vooral haar gezicht en armen. Een paar extra handigheidjes helpen haar de winter. Wij delen de tips met jou.
LEES BLOG ECZEEM IN DE WINTER

Review van Astra Westmaas, moeder van Gisèle

Wanneer je eenmaal een All Gems item in huis hebt zul je dan pas merken dat het design, de kwaliteit, de snit en de afwerking de eerlijke prijs vormen. It's just made for you, geen sprake van massa productie en dus uniek.
LEES BLOG REVIEW VAN ASTRA

Ze wil een huisdier, is dat handig met een dierenallergie

Wat nou als je gek bent op dieren, terwijl je zusje een dierenallergie lijkt te hebben.
LEES BLOG ZE WIL EEN HUISDIER

Vest Lily

Tijdloos kindervest van biokatoen met zakken, stevige rits en zachte elastische hals- en mouwboorden. De mouwen zijn van donkerblauwe french terry waardoor ze extra zacht aanvoelen aan de binnenkant. De voor- en achterkant van het vestje zijn gemaakt van prachtige luxe jacquard in ruitjespatroon. Gemaakt van 95% biologisch GOTS gecertificeerd katoen en 5% elastan.

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste blogs, acties en meer in je mailbox.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via email.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

© 2020 All Gems

Created with
Mailchimp Freddie Badge