Werk met samen met ons en verdien er zelf ook aan

Affiliate worden

Heb jij een eigen website of blog over duurzaamheid, huidaandoeningen, allergieën, slow fashion of kinderkleding. Via ons affiliate programma adverteer je voor All Gems organic kidswear op jouw website of blog.

Wat verdien je

Via ons affiliate programma verdien je 10% van elk verkocht item (CPA) dat via jouw blog of website verloopt.

Laat jouw bereik ook groeien

Door waardevolle adverteerders toe te voegen aan jouw blog of website, ben je van meerwaarde voor je bezoekers of lezers. All Gems is een goede partij om aan te verbinden.

All Gems voert het Trusted Shops certificaat voor de webshop en voldoet aan de criteria voor gegevensbescherming, kosten en betaling, leveringsvoorwaarden, retourverwerking en klantenservice. Daarnaast probeert All Gems duurzaamheid toe te passen in allerlei aspecten van haar bedrijfsprocessen. Van de keuze voor GOTS gecertificeerde stoffen, tot productie in Nederland om de CO2 uitstoot te minimaliseren en meer. 

Ons affiliate programma iets voor jou?

Er zijn veel producten of diensten en platforms met een affiliate programma, maar je kunt je afvragen of die ook echt bij je passen en of je die met trots wilt promoten. Daarom accepteren wij ook niet zomaar elke affiliate. Als adverteerders, willen wij graag een logische klik met je hebben. Dat doen we door te kijken of je bij ons past qua thema. De thema’s die een goede kans maken zijn:

  • blogs / websites over duurzaamheid

  • blogs / websites over allergieën

  • blogs / website voor ouders


    Heb je een blog of website met een ander thema? Neem dan contact met ons op via info@allgems.nl, zodat wij kunnen bekijken of er toch nog een match is. 

Hoe wordt je affiliate?

Heb je een eigen blog of website, dan kun je je aanmelden en direct van start!

Maak een account aan in ons affiliate programma. Dit kost nog geen 2 minuten. 

Groeien doe je nooit alleen

Als je een account hebt aangemaakt, ontvang je automatisch een code die je op je website kunt plaatsen. Via jouw website komen bezoekers dan weer op onze website. De code stelt ons in staat om te weten dat de bezoekers van jouw website komen. Wanneer een bezoeker vervolgens iets koopt bij All Gems, krijg jij automatisch 10% korting van de verkoop. That’s it.

Inloggen

Ben je al affiliate? Log hier in om naar ons programma te gaan. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

© 2020 All Gems

Created with
Mailchimp Freddie Badge